Brexit

Brexit

Dagelijks maken én volgen Brexit-experts Robert van der Jagt, Leon Kanters, Robert-Jan de Wit en anderen, al het nieuws rondom Brexit.

Maak uw onderneming Brexit-klaar!

Lees meer

Brexit: never ending story - Part 10

Boris Johnson heeft als nieuwe Britse premier zijn regering gevormd en is nu ruim een maand aan de slag. Wat betekent de regering Johnson voor Brexit? En voor het bedrijfsleven? Een 'no deal'-Brexit komt steeds dichterbij... Leon Kanters, Brexit-expert en partner bij KPMG Meijburg & Co, licht de huidige status toe in zijn nieuwste blog.

Lees verder

Brexit: impact op Britse medewerkers in EU en Nederlandse medewerkers in Verenigd Koninkrijk

Regelmatig rijst de vraag: “Een van onze Britse medewerkers woont in het Verenigd Koninkrijk en werkt op basis van een Nederlandse arbeidsovereenkomst zo nu en dan in Nederland. Daar heeft de Brexit toch geen invloed op?” Robert-Jan de Wit, Brexit-expert en senior tax manager van KPMG Meijburg & Co, licht de impact van Brexit op internationale tewerkstelling nader toe.

Lees verder

Brexit: never ending story - Part 9

De leden van de Conservatieve partij in het Verenigd Koninkrijk hebben gesproken. Boris Johnson is de nieuwe leider van de Conservatieve partij en daarmee de Prime Minister van het Verenigd Koninkrijk. Wat betekent zijn verkiezing voor Brexit? Leon Kanters, Brexit-expert en partner van KPMG Meijburg & Co, licht dit nader toe in zijn blog.

Lees verder

Brexit: a never ending story - Part 8

Inmiddels zijn de twee kandidaten bekend die strijden om partijleider te worden van de conservatie partij in het Verenigd Koninkrijk. Wie zullen de leden van de conservatieve partij kiezen? Wordt het Boris Johnson of toch Jeremy Hunt?

Lees verder

Brexit: a never ending story - Part 7

De Europese verkiezingen zijn achter de rug. De balans wordt dit keer niet alleen in Brussel opgemaakt. Ook in het Verenigd Koninkrijk wordt er veel nagepraat over wat de afgelopen week is gebeurd.

Lees verder

Staatssecretaris maakt voorgenomen beleid vernieuwde rulingpraktijk bekend

Op 23 april 2019 heeft de staatssecretaris van Financiën in een brief aan de Tweede Kamer het voorgenomen beleidsbesluit bekend gemaakt.

Lees verder

Brexit: ‘Een slechte klucht waarbij je niet mag weglopen…’

‘Het volgen van de ontwikkelingen met betrekking tot Brexit, is als verplicht kijken naar een slechte klucht waarbij je niet mag weglopen…’, typeerde een klant onlangs.

Lees verder

Altijd up-to-date zijn van Brexit-nieuws? Volg dan deze influencers én podcasts

Beweren dat het nieuws rondom Brexit onvoorspelbaar is, zou bijna een Brits understatement zijn. 

Lees verder

Update ‘no deal-brexit’: terugtrekkingsregeling VK-onderdanen en familieleden

Vooruitlopend op een mogelijke ‘no deal-brexit’ heeft de staatssecretaris van Justitie en Veiligheid een terugtrekkingsregeling gepubliceerd voor onderdanen van het Verenigd Koninkrijk (‘VK’) en hun familieleden die op 29 maart 2019 rechtmatig in Nederland verblijven.

Lees verder
© 2019 Meijburg & Co, Tax & Legal, is een samenwerkingsverband van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij KPMG International Cooperative ("KPMG International"), een Zwitserse entiteit. Alle rechten voorbehouden.