Tax Technology

Tax Technology

Tax Technology staat voor het gebruik van technologie in de tax-functie. Check hier alle informatie rondom dit thema.

Digitalisering en de belastingfunctie

Een veelbelovende combinatie. Loek Helderman, Partner bij KPMG Meijburg, hierover in gesprek met de Chief Tax Officer bij Henkel.

Lees interview

Video: technology in tax departments

Bekijk hoe KPMG Meijburg & Co deze ontwikkeling inzet ten behoeve van haar klanten.

Lees verder

Training btw in SAP

Lees verder

Tax Technology actueel

Onze experts vertellen u graag meer over de laatste ontwikkelingen en actualiteiten op het gebied van Tax Technology.

Lees verder

Statistische steekproeven en belastingadvies

Als ondernemer of instelling wilt u graag in control zijn op allerlei gebieden: van het realiseren van uw doelstellingen tot aan fiscale processen. Dat laatste is niet alleen voor uw onderneming of instelling van belang, maar ook voor de Belastingdienst. Maar hoe laat u de Belastingdienst zien dat u uw fiscale zaken goed op een rijtje heeft? Statistische steekproeven zijn daar een onmisbaar hulpmiddel voor.

Lees verder

Makkelijk meer kennis met onze knowledge apps

Kennis is macht, dat geldt ook in de fiscale wereld. Op zoek naar meer kennis? Met onze knowledge apps heeft u alle informatie over EU Tax Laws en fiscale wetten letterlijk binnen handbereik.

Lees verder

Tax technology: advies over technologische oplossingen

Tax technology staat voor het toepassen van technologie in de tax-functie. Dat is niet nieuw, maar is in de afgelopen jaren wel fors toegenomen. Het is best lastig om uit te zoeken welke tools het beste bij uw bedrijf passen. Daarom helpen de experts van Meijburg & Co u graag.

Lees verder
© 2019 Meijburg & Co, Tax & Legal, is een samenwerkingsverband van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij KPMG International Cooperative ("KPMG International"), een Zwitserse entiteit. Alle rechten voorbehouden.