De concrete invulling van het fiscaal monitoringplan

Donderdag 1 juni 2023, 15.30 - 16.30 uur 


Graag nodigen wij je uit voor een volgende webcast voor woningcorporaties, met als thema ‘de concrete invulling van het fiscaal monitoringplan’. 

Als gevolg van de doorontwikkeling van het horizontaal toezicht wordt (ook) van woningcorporaties verwacht dat zij de basisprincipes van fiscale beheersing in acht nemen. Een belangrijk onderdeel hiervan is fiscale monitoring. In de praktijk merken we dat de vraag opkomt hoe het monitoringplan concreet vormgegeven kan worden. Wij hebben daar zo onze ideeën over, waar wij in deze sessie graag nader op ingaan. Dit doen wij aan de hand van een actueel thema/proces waarbij fiscaliteit ook een belangrijke rol speelt: ‘tijdelijke woonunits’. 

Wij praten je hierover in deze online bijeenkomst binnen een uurtje bij. Deze webcast is interessant voor alle collega’s in jouw organisatie die op de een of andere manier met fiscale monitoring te maken hebben, dus voel je vrij deze uitnodiging intern door te sturen.

Onderwerpen: 
•    Methodiek en handvatten rondom de concrete invulling van het fiscaal monitoringplan
•    Fiscale kwalificatie tijdelijke woonunits
•    Overige actualiteiten 
 

Sprekers

© 2024 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.