Prinsjesdagontbijt Limburg

Route bepalen in een snel veranderende wereld

Woensdag 20 september | 07:15 - 10:30 uur

Aanmelden

De bijeenkomst ‘Prinsjesdagontbijt Limburg’ vindt plaats op woensdag 20 september van 07:15 uur tot 10:30 uur in ECI te Roermond

In uitdagende tijden is leiderschap belangrijker dan ooit. Met name in onzekere tijden zijn mensen op zoek naar houvast en begeleiding. Maar wat maakt een geweldige leider? Het vereist een unieke combinatie van visie, authenticiteit, het vermogen om mensen te inspireren en samen te werken. Kortom, een leider dient duidelijk richting te geven en tegelijkertijd ruimte te bieden voor innovatie en adaptiviteit.

Verbinding creëren is hierin de sleutel. Verbinding creëren met personeel en klanten. Dit betekent dat je echt luistert naar hun zorgen, wensen en verwachtingen zodat er samen kan worden gebouwd aan een toekomst die voor iedereen waardevol is.

Leiderschap in onzekere tijden is een uitdaging, maar ook een kans om te groeien en te excelleren. Door te blijven ontwikkelen, flexibiliteit te tonen en te inspireren, kunnen bestuurders hun organisatie helpen om te gedijen in iedere omstandigheid.

Voor leiders is inzicht in ontwikkelingen van groot belang. Alleen met kennis van de snel veranderende wereld om ons heen kan een leider de juiste koers bepalen. Onder leiding van dagvoorzitter Rens de Jong zullen onderstaande uitzonderlijke leiders en denkers je meenemen in hun reis naar succes en de hindernissen die zij onderweg hebben overwonnen. 

 

Sprekers

Rens de Jong, dagvoorzitter

Onno Hoes, waarnemend burgemeester Venlo

Jan-Piet Valk, CFO Boels Rental

Ester Barendregt, Rabobank

Sigrid Helbig, Brightlands Campus Greenport Venlo

Maria Jacobs, Maastro Clinics

Logo's

© 2024 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.