Prinsjesdagontbijt Limburg 2024

Woensdag 18 september 2024  | 07.15 uur - 10.30 uur

Meld je hier aan

Op woensdag 18 september organiseren wij ook dit jaar ons jaarlijkse Prinsjesdagontbijt Limburg in Theaterhotel De Oranjerie in Roermond.

Tijdens deze ochtend gaan we onder leiding van dagvoorzitter Rens de Jong onder meer in gesprek met de CEO van Q-Park, Frank De Moor. Frank is een gepassioneerde visionair die Q-Park heeft getransformeerd van een vastgoedbedrijf in een datagedreven onderneming: van parkeren naar ‘mobility solutions’ en een belangrijke partner bij stedelijke ontwikkeling. Naast Frank zal Marlou Jenneskens, fractievoorzitter van D66 Limburg, een bijdrage leveren. In haar rol laat zij een fris en nieuw geluid horen in het Limburgse politieke landschap. Tot slot zal een econoom uit het RaboResearch-team aansluiten bij het sprekerspanel en de gepresenteerde Miljoenennota voor jou duiden. Samen met jou nemen de sprekers actuele onderwerpen rondom Prinsjesdag en de Miljoenennota onder de loep. Denk hierbij aan: wat betekenen de plannen voor bedrijven en bestuurders in regio Limburg? Wat voor invloed hebben de plannen op fiscaal gebied voor bestuurders? En wat is de staat van het politieke klimaat in Den Haag? Uiteraard zal er voldoende ruimte zijn om gezamenlijk te praten over de plannen van het kabinet en kun je vragen stellen aan de sprekers.

Programma

07.15 uur: Inloop, inclusief ontbijt
08.00 uur: Start plenair programma 
09.45 uur: Netwerkmoment met koffie/thee 
10.30 uur: Einde

Aanmelden 
Wil je deelnemen aan dit event? Via de aanmeldknop hiernaast kun je je aanmelden. 

Vragen 
Als je vragen hebt over dit event, dan kun je contact opnemen met Jeppe Peeters via events@kpmg.nl

© 2024 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.