Vraag de whitepaper horizontaal toezicht aan!

13 maart 2020
Horizontaal toezicht

Eind januari vond ons seminar 'het nieuwe horizontaal toezicht' in Rotterdam plaats. Tijdens dit seminar gaven Jaap Zoon (directeur Grote ondernemingen) en Hans Rijsbergen (projectleider) van de Belastingdienst en Eelco Brakeboer (tax director) van Meijburg & Co aan ruim 150 bedrijven uitgebreid tekst en uitleg over de doorontwikkeling van het nieuwe horizontaal toezicht.

Achter de schermen zette de Belastingdienst het afgelopen jaar flinke stappen met de doorontwikkeling van horizontaal toezicht. De veranderingen hebben gevolgen voor bedrijven, hun adviseurs én de Belastingdienst zelf. 

Naar aanleiding van dit seminar is nu een uitgebreide whitepaper 'het nieuwe horizontaal toezicht, wat betekent het voor u?' opgesteld. De veranderingen van het nieuwe horizontaal toezicht worden hierin uitgebreid verklaard en aan wordt gegeven wat dit voor u gaat betekenen. Onder andere de veranderingen horizontaal toezicht individuele convenanten, de geleidelijke implementatie 2020-2022, punten van aandacht, interviews en een Q & A zijn in de whitepaper opgenomen. 

Vraag hier uw whitepaper aan!

Heeft u naar aanleiding van de veranderingen op het gebied van horizontaal toezicht Belastingdienst nog vragen of wilt u advies? Neem dan gerust contact op met uw vaste contactpersoon of met Eelco Brakeboer.

 

© 2024 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.