Corporate Clients

Beursgenoteerde bedrijven en multinationals krijgen met allerlei uitdagingen te maken. Niet alleen op het gebied van (internationale) belastingen, maar ook rondom hun reputatie en rechtvaardigheid. Onze Corporate Clients specialisten helpen graag op alle gebieden.

Contact team

Totaalaanpak beursgenoteerde bedrijven en multinationals

Als beursgenoteerd bedrijf of multinational is het niet makkelijk om alle complexe belastingregels te kennen, laat staan om eraan te houden. De specialisten van Meijburg & Co hebben diepgaand inzicht in het nieuwe belastinglandschap en de fiscale wetgeving voor corporate clients. Doordat wij proactief handelen, kunnen we op de beste manier ondersteunen.

Om dat te bereiken, hanteren we een totaalaanpak. Daarbij nemen wij de tijd om de bedrijfsvoering echt te doorgronden. Bovendien is er een wereldwijde focus. Er is daarom toegang tot de aanwezige kennis en ervaring van andere afdelingen binnen het internationale KPMG-netwerk.

Advies nodig?

Hulp nodig bij de belastingtechnische kant van een groot bedrijf? De specialisten van Meijburg & Co verzorgen fiscaal advies voor multinationals en fiscaal advies voor beursgenoteerde bedrijven. Samen ontwikkelen we hoogwaardige oplossingen die aansluiten op de bedrijfsbehoeften. Ons gespecialiseerde Meijburg Dutch Corporate Clients Team kijkt ernaar uit om kennis te maken.

Technologische oplossingen: KPMG Link

Maar daar stopt onze dienstverlening niet. Onze experts maken ook gebruik van een breed scala aan toonaangevende technologieën, zoals KPMG Link. KPMG Link is een exclusief fiscaal technologieplatform. Het biedt oplossingen op allerlei gebieden, waardoor er nog meer waarde voor het bedrijf ontstaat. Dankzij deze technologieën kan van het volgende geprofiteerd worden:

  • Gestroomlijnde processen
  • Verbeterde verslaglegging
  • Vereenvoudigd databeheer
  • Effectievere samenwerking

Meer dan alleen fiscaal advies voor multinationals en beursgenoteerde bedrijven

Naast onze totaalaanpak en onze technologische oplossingen is er meer waarmee we bedrijven van dienst zijn. Voor een groot bedrijf is alleen fiscaal advies namelijk niet genoeg. Beursgenoteerde bedrijven of multinationals liggen dagelijks onder een vergrootglas. Daarom besteden onze professionals ook aandacht aan het volgende:

  • Reputatie
  • Strategie
  • Transparantie
  • Rechtvaardigheid

Deze thema’s vormen een dagelijks onderwerp van discussie in de media. Ze hebben invloed op het functioneren van overheidsinstanties, de Belastingdienst en de samenleving als geheel.

Links & Downloads

Aankomende events

12
Sep

Webcast - Belasting- en sociale zekerheidsaspecten van internationale tewerkstellingen

18
Sep

Seminar - Prinsjesdagontbijt Brabant 2024

18
Sep

Seminar - Prinsjesdagontbijt Limburg 2024

19
Sep

Webcast - Prinsjesdag: wat kunnen we verwachten van het Belastingplan 2025?

 
19
Sep

Roundtable - Belastingplan 2025 Vastgoedsector

© 2024 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.