ATR/APA/BAPA

Hoe staat jouw onderneming er fiscaal voor? Bestaat er onzekerheid over de onderlinge transacties tussen groepsmaatschappijen?
Het verkrijgen van zekerheid vooraf is een goede manier om een geschil met de Belastingdienst te voorkomen.

Geschillen voorkomen

Onze Tax Controversy & Litigation specialisten bieden advies bij geschillen en onderhandelen met de fiscus, zowel in Nederland als daarbuiten. Ook ondersteunen wij bij het verkrijgen van meer zekerheid vooraf, bijvoorbeeld in de vorm van een Advance Tax Ruling (ATR), Advance Pricing Agreement (APA) of een Bilateral Advance Pricing Agreement (BAPA).

Wij maken gebruik van het Global Transfer Pricing Services-netwerk van KPMG, waarmee wij wereldwijd over alle benodigde expertise kunnen beschikken. Hierdoor zijn wij in staat jou een compleet pakket diensten aan te bieden.

Lees zeker ook het interview hieronder over dit onderwerp.

Links & Downloads

Advies nodig?

Partner temme.marc [at] kpmg.com Amstelveen
Senior Manager versantvoort.janneke [at] kpmg.com Eindhoven

© 2024 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.