Frank Metsemakers

Frank is lid van de Nederlandse Global Compliance Management Services (GCMS) praktijk van KPMG. Hij werkt 11 jaar bij KPMG. Vijf jaar geleden is Frank overgestapt van de internationale belastingpraktijk naar het GCMS-team. Zijn cliënten zijn veelal multinationals. Voor hen verzorgt hij de wereldwijde coördinatie, standaardisatie en transformatie van hun reporting en compliance. Frank combineert opdrachten op het gebied van directe belastingen, indirecte belastingen en de statutaire jaarrekeningen. In de afgelopen drie jaar heeft hij zich daarnaast gespecialiseerd in de KPMG Tax Reimagined-propositie, met name op het vlak van tax transformatie, tax technologie en tax compliance. Frank krijgt energie van de verschillende soorten compliance en de verscheidenheid aan teams waar hij wereldwijd mee samenwerkt. Het combineren van verschillende vormen van belastingheffing en de controle op de naleving van alle wereldwijde wettelijke formaliteiten is zijn dagelijks werk. Cliënten zeggen dat Frank snel reageert, dat hij proactief is en dat hij transparant is in zijn handelen.

Specialismen

  • Global Compliance
  • Technologie & Datamangement

© 2024 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.