Jurgen Stormmesand

Jurgen is partner bij Meijburg & Co en heeft meer dan twintig jaar ervaring in de People Services-praktijk. Daarbij levert hij een compleet scala aan diensten op het gebied van internationale mobiliteit aan nationale en internationale klanten (zowel groot als klein).

Jurgen is een ervaren belastingadviseur gespecialiseerd in loonbelastingsvraagstukken als de Nederlandse werkkostenregeling, de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties, secundaire arbeidsvoorwaarden en het loonbelastingsaspect van pensioenen. Hij helpt klanten ook met loonbelastingcontroles en, indien nodig, met bezwaarschrift-, beroeps- en cassatieprocedures.

Voor veel klanten is Jurgen de belastingadviseur bij uitstek als het gaat om de loonbelasting. Hij helpt bedrijven om aan compliancevereisten op het gebied van inkomstenbelasting, sociale zekerheid en loonbelasting te voldoen en fungeert als sparringpartner voor tax managers en leden van raden van bestuur.

Jurgen begeleidt ook opdrachten op het gebied van internationale mobiliteit voor multinationals. Hij heeft grote expatpopulaties beheerd en gecoördineerd en in dat verband een compleet scala aan compliancediensten geleverd aan uiteenlopende klanten die opereren in allerlei sectoren als detailhandel, financiële dienstverlening en verzekeringen, en IT, maakindustrie, farmaceutische industrie, energie en auto-industrie.

Jurgen is docent bij de Stichting Opleiding Belastingadviseurs   en geeft daar een cursus over loonheffingen en socialezekerheidsbijdragen.

Specialismen

  • People Services

Marktsectoren

  • Financiële instellingen

© 2024 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.