Maarten Greijn

Maarten is een ervaren internationale-mobiliteitsmanager, in welke hoedanigheid hij ook intern bij een beursgenoteerd bedrijf heeft gewerkt. Hij begeleidt opdrachten voor diverse opkomende groei- en beursgenoteerde klanten. Hij heeft een breed scala aan klanten en is gespecialiseerd in bedrijven die hun hoofdkantoor in Japan hebben, maar in Nederland actief zijn. Maarten is een praktisch ingestelde adviseur op het gebied van belastingheffing bij expats, internationale sociale zekerheid en grensoverschrijdende werksituaties (op afstand). Hij fungeert als sparringpartner voor HR-directeuren en leidinggevenden van Global Mobility, helpt internationale managers met hun wereldwijde compliance en geeft leiding aan diensten op het gebied van internationale mobiliteit voor de Japan Desk bij Meijburg & Co.

Diploma’s & lidmaatschappen:

•          Master Fiscaal Recht, Universiteit Maastricht

•          Lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs

Specialismen

  • People Services

© 2024 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.