Marco Flinterman

Marco is sinds 2017 werkzaam als belastingadviseur bij Meijburg & Co. Vanaf het begin is Marco onderdeel geworden van het M&A team, waar hij sindsdien uitgebreide ervaring heeft opgedaan op het gebied van het begeleiden van (internationale) due diligence projecten, internationale fiscale (her)structureringstrajecten en overige M&A gerelateerde werkzaamheden (zoals advisering rondom aandelenkoopovereenkomsten en overige transactiedocumentatie). Naast zijn werkzaamheden in de transactiepraktijk, adviseert Marco verschillende (internationaal) opererende bedrijven op het gebied van de directe belastingen en het internationale belastingrecht, waarbij Marco met name ervaring heeft bij het assisteren van bedrijven die onderdeel zijn van een zogenoemde ‘buy-and-build’ strategie en Italiaanse bedrijven actief in Nederland (of viceversa).

In 2023 was Marco werkzaam in Italië bij KPMG in Milaan, waar hij veel ervaring heeft opgedaan met het opzetten van structuren voor Italiaanse bedrijven en het investeren in of via Nederland. Tevens maakt Marco onderdeel uit van de Italië Landendesk van Meijburg & Co en is lid van de Kennisgroep ‘Rente’, een vaktechnische Kennisgroep binnen Meijburg & Co die zich focust op fiscale vraagstukken rondom renteaftrek beperkende maatregelen.

Marktsectoren

  • Corporate Clients

Landendesks

  • Italy desk

© 2024 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.