Mark Bonekamp

De projecten waar Mark op werkt zijn zeer divers en omvatten onder andere transfer pricing-documentatie en -planning, 'transfer pricing controversy' en 'dispute resolution', 'advance pricing agreements' (APA’s), 'mutual agreement procedures' (MAP’s) en 'tax efficient supply chain management' (TESCM).

De cliënten waar hij voor werkt bestaan voornamelijk uit multinationals die actief zijn in diverse landen en regio’s, waaronder Europa, de Verenigde Staten en Azië. Mark heeft internationale werkervaring opgedaan gedurende zijn uitzending naar New York in 2008/2009.

Mark is in 1999 begonnen in de belastingadviespraktijk en heeft ruim tien jaar ervaring met transfer pricing-vraagstukken. Hij is lid van het Transfer Pricing Controversy Team en van de kennisgroepen Financial Services en Hoofdkantoorkosten van Meijburg & Co.

Specialismen

  • Transfer Pricing

Marktsectoren

  • Financiële instellingen
  • Media en Entertainment
  • Natuurlijke rijkdommen
  • Private Equity

© 2024 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.