Maurits Stuyt

Maurits richt zich op zowel advieswerkzaamheden, documentatie en onderbouwing als implementatie. Dit laatste doet hij als onderdeel van het Tax Management Consulting-team, dat zich richt op ‘operational transfer pricing’ en ‘tax technology’. Maurits heeft ruim tien jaar ervaring op het gebied van transfer pricing.

In 2017 en 2018 heeft Maurits voor KPMG in Londen gewerkt, waar zijn focus lag op ‘value chain management’-werk.

Verder heeft Maurits ruim drie jaar bij de Belastingdienst gewerkt. Daar concentreerde hij zich op werkzaamheden gerelateerd aan Country-by-Country Reporting en maakte hij deel uit van het APA-team. Daarnaast heeft hij (multilaterale) transferpricingcontroles begeleid.

Maurits studeerde fiscaal recht aan de universiteit van Tilburg. Daarnaast heeft hij een Executive MBA gevolgd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Maurits is lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB).

 

Specialismen

  • Technologie & Datamangement
  • Transfer Pricing

© 2024 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.