Michelle Faber-Lee

Michelle is Senior Manager Immigratie in de Global Mobility-praktijk van KPMG in Nederland. In 2006 trad zij bij KPMG in dienst als immigratiespecialist. Sindsdien heeft ze ruime ervaring opgedaan met het adviseren van (multinationale) bedrijven over Nederlandse immigratieaangelegenheden en EU-procedures voor hun buitenlandse personeel, bijvoorbeeld lokale nieuwe medewerkers, overplaatsingen binnen concernverband en externe consultants (inclusief hun gezinsleden), om volledige naleving van de Nederlandse immigratiewetgeving te waarborgen.

Michelle heeft een bachelor Bedrijfskunde en heeft in haar tijd bij Meijburg & Co Expatriate Services met succes meerdere juridische cursussen over immigratie afgerond.

Sinds 2006 heeft Michelle uiteenlopende klanten bediend die werkzaam zijn in diverse sectoren, van ICT en financiën tot de petrochemische industrie. Ze heeft aan verschillende grote projecten gewerkt en daarover advies gegeven. Michelle heeft ook een groot aantal bedrijven geholpen bij het naleven van de immigratieregels tijdens het opzetten van hun activiteiten in Nederland.

In de zomer van 2015 werd Michelle gedetacheerd bij ons Toronto-kantoor in Canada waar zij nauw met de leider en het team van het Global Immigration-netwerk samenwerkte om een beter inzicht in mondiale immigratieprojecten en -processen te krijgen en om waardevolle ervaringen en kennis uit te wisselen.

Michelle is actief betrokken bij het Global Immigration-netwerk van KPMG.

Specialismen

  • People Services

© 2024 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.