Vinod Kalloe

Vinod is als KPMG EMA tax policy leader verantwoordelijk voor het volgen en vertalen van europese en internationale beleidsontwikkelingen voor multinationale ondernemingen. In deze hoedanigheid werkt Vinod samen met het KPMG Global international tax netwerk en met centrale overheden en internationale organisaties zoals de Europese Commissie, OESO, ASEAN en UN.

In context van de OESO ‘fight against base erosion and profit shifting’ (BEPS) en de EU ‘fight against aggressive tax planning’ inclusief fiscale staatssteun heeft Vinod de lead op tax risk and opportunity analyses bij multinationale ondernemingen, met een specifieke focus op digitale economie. Deze analyses omvatten naast technische ook reputationale risico’s.

Voor 2009 werkte Vinod bij de Europese Commissie en het Nederlandse Ministerie van Financiën op het gebied van het internationaal en Europees belastingrecht met een specifieke focus op harmful tax competition en fiscale staatssteun.


Opleiding en lidmaatschappen

- Lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB)

- Fiscaal recht, Universiteit van Amsterdam

- Bestuurskunde, Universiteit van Amsterdam

Specialismen

Marktsectoren

  • Corporate Clients

Landendesks

  • ASEAN desk

© 2024 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.