Global Compliance Management Services (GCMS)

Elk bedrijf moet aan lokale compliance-verplichtingen voldoen. Meijburg & Co en KPMG kunnen daarbij op een efficiënte en kosteneffectieve manier helpen. De professionals van onze Global Compliance Management Services-praktijk (GCMS) staan klaar. Lees meer over onze diensten op het gebied van global compliance management.

Contact

GCMS met kennis, ervaring én toewijding

De Global Compliance Management Services-praktijk van Meijburg & Co en KPMG bestaat uit een wereldwijd netwerk van toegewijde professionals. Deze professionals hebben de kennis en ervaring om in te spelen op het uitdagende en steeds veranderende kader van regelgeving rond fiscale en financiële verslaglegging. Zij zijn daarom als specialisten als geen ander in staat diensten rond centraal gecoördineerde compliance outsourcing te verlenen aan multinationale bedrijven.

Global Compliance Management als mogelijkheid voor transformatie

Als klant helpen wij op efficiënte en effectieve wijze om aan lokale complianceverplichtingen te voldoen vormt de kern van onze GCMS-diensten. Met als gevolg beter zicht op de GCMS-praktijken op wereldwijde complianceverplichtingen. Niet minder belangrijk is dat wij Global Compliance Management zien als een kans voor transformatie. We streven naar een hoogwaardige compliance-dienstverlening. Dat doen we door standaardmethoden, standaardprocessen en innovatieve technologieën bij elkaar te brengen. Daarnaast zorgen we dat alles aan de lopende complianceverplichtingen voldoet.

Gebalanceerde Compliance Management diensten

Meijburg & Co en KPMG investeren in lokale, regionale en mondiale dienstverlening. Zo kunnen wij een dienstverleningsmodel bieden dat optimaal tegemoet komt aan de behoeften rondom compliance management. Dankzij ons wereldwijde technologiegestuurde netwerk vinden wij de juiste balans tussen gecentraliseerde en lokale compliance-dienstverlening. Dat doen we met een gecoördineerd GCMS dienstenpakket dat garant staat voor de hoogste kwaliteit compliance-diensten.

GCMS: brug tussen data en onze kennis van Compliance Management

Dankzij het gecoördineerd dienstenpakket overbruggen wij de kloof tussen de data en de specialistische kennis van Compliance Management. Meijburg & Co werkt samen aan het ontwikkelen van een effectieve strategie voor het verzamelen van data die zowel persoonlijke als onze data- en systeemcapaciteit volledig benut. Op dit specifieke terrein wordt technologie steeds belangrijker. Wij hebben samen met KPMG een programma ontwikkeld om te investeren in datatechnologie op lange termijn. En we weten hoe en wanneer we dit moeten inzetten.

Aankomende events

12
Sep

Webcast - Belasting- en sociale zekerheidsaspecten van internationale tewerkstellingen

18
Sep

Seminar - Prinsjesdagontbijt Brabant 2024

18
Sep

Seminar - Prinsjesdagontbijt Limburg 2024

19
Sep

Webcast - Prinsjesdag: wat kunnen we verwachten van het Belastingplan 2025?

 
19
Sep

Roundtable - Belastingplan 2025 Vastgoedsector

© 2024 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.