Internationaal belastingrecht

Organisaties die internationaal actief zijn, krijgen al snel te maken met de internationale aspecten van het belastingrecht. Op alle aspecten staan onze specialisten en landendesks organisaties bij met hoogwaardig belastingadvies en innovatieve oplossingen.

Contact

De praktijk van Meijburg is sterk internationaal georiënteerd, mede dankzij het uitgebreide internationale KPMG-netwerk. Voor elk land of continent is er een landendesk gespecialiseerd in de betreffende markt. Hierdoor kunnen we Nederlandse en buitenlandse organisaties diepgaande kennis bieden van lokale markten, juridische en fiscale systemen. We begeleiden ook buitenlandse organisaties die willen uitbreiden of zich willen vestigen in Nederland.

Advies nodig?

Aankomende events

12
Sep

Webcast - Belasting- en sociale zekerheidsaspecten van internationale tewerkstellingen

18
Sep

Seminar - Prinsjesdagontbijt Brabant 2024

18
Sep

Seminar - Prinsjesdagontbijt Limburg 2024

19
Sep

Webcast - Prinsjesdag: wat kunnen we verwachten van het Belastingplan 2025?

 
19
Sep

Roundtable - Belastingplan 2025 Vastgoedsector

© 2024 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.