Tax Technology & Datamanagement

Het wereldwijde belastinglandschap is aan het veranderen wat zorgt voor kansen en uitdagingen voor de hedendaagse belastingfunctie. Het is belangrijk om voorbereid te zijn op de toenemende vereisten en daarmee goed voorbereid te zijn op de digitale toekomst. Transformeer de belastingfunctie door gebruik te maken van de nieuwste technologieën.

Contact

Technologie-gedreven transformatie van de belastingfunctie

Het huidige belasting- en ondernemingsklimaat is complex en verandert snel. Transparantie en toegang tot (real time) data is essentieel. Technologie speelt een steeds belangrijkere rol in het creëren van effectievere belastingfuncties. Werk samen aan een ‘belastingfunctie van de toekomst’.

Wij hebben onze technologie, data en compliance diensten gebundeld in een nieuw domein dat we ‘Tax Reimagined’ noemen.
Elke onderneming is uniek, en daarom ook elke belastingfunctie. 

technologie belastingfunctie

        

Advies nodig?

Onze visie is gegrondvest op verschillende thema's binnen Tax Technology & Datamanagement. Deze vormen de leidraad voor het starten van een 'tax transformation journey', waarmee we streven naar het optimaliseren van de effectiviteit en efficiëntie van de belastingfunctie, van strategie tot implementatie, in een allesomvattende aanpak.

Aankomende events

12
Sep

Webcast - Belasting- en sociale zekerheidsaspecten van internationale tewerkstellingen

18
Sep

Seminar - Prinsjesdagontbijt Brabant 2024

18
Sep

Seminar - Prinsjesdagontbijt Limburg 2024

19
Sep

Webcast - Prinsjesdag: wat kunnen we verwachten van het Belastingplan 2025?

 
19
Sep

Roundtable - Belastingplan 2025 Vastgoedsector

© 2024 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.