Kansspelbelasting

Zowel in de traditionele branche, als op het gebied van online gambling branche kunnen wij je adviseren over regelgeving en nieuwe producten. Ons team maakt deel uit van een wereldwijd netwerk van specialisten op het gebied van fiscaal advies kansspelen en online gambling.

Contact

Ook ondernemers buiten de kansspelenmarkt adviseren wij regelmatig. Bijvoorbeeld over de fiscale impact van promotionele kansspelen. Onze specialisten beoordelen daarom ook interne processen op het gebied van kansspelbelasting. Zo zorgen we dat ondernemingen tijdig aan hun verplichtingen voldoen.

Advies nodig?

Benieuwd naar fiscaal advies over kansspelendiensten? Interesse om te achterhalen of de huidige afdracht van kansspelbelasting binnen jouw onderneming kan worden verbeterd? Advies nodig over promotionele acties en de fiscale gevolgen daarvan? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Aankomende events

12
Sep

Webcast - Belasting- en sociale zekerheidsaspecten van internationale tewerkstellingen

18
Sep

Seminar - Prinsjesdagontbijt Brabant 2024

18
Sep

Seminar - Prinsjesdagontbijt Limburg 2024

19
Sep

Webcast - Prinsjesdag: wat kunnen we verwachten van het Belastingplan 2025?

 
19
Sep

Roundtable - Belastingplan 2025 Vastgoedsector

© 2024 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.