People Services

Contact

Krapte op de arbeidsmarkt, nieuwe generaties op de werkvloer, verdergaande technologisering, de ontwikkeling naar flexibele werkmodellen: vraagstukken waarop je als onderneming een antwoord moet vinden. Zijn organisaties in staat om toptalent te werven en te behouden? Voldoet het beloningsbeleid van organisaties aan de nieuwe economische en maatschappelijke ontwikkelingen? Zijn de mobiliteitsprogramma’s op orde? Maakt ESG onderdeel uit van de beloningsstrategie? Vast of flexibel? Werken waar men wilt?

Welke uitdaging de onderneming ook heeft en waar ook ter wereld deze zich voordoet, ons wereldwijde KPMG-netwerk van specialisten heeft de kennis en expertise om bij te staan. Van planning op het gebied van inkomstenbelasting, loonbelasting en sociale zekerheid tot ondersteuning bij immigratieprocedures en advisering over arbeidsmarktvraagstukken en beloningsbeleid; ons team is vastbesloten om alles ‘in control’ te houden.

Luister hier naar onze nieuwe podcast

Advies nodig?

     

Links & Downloads

Aankomende events

12
Sep

Webcast - Belasting- en sociale zekerheidsaspecten van internationale tewerkstellingen

18
Sep

Seminar - Prinsjesdagontbijt Brabant 2024

18
Sep

Seminar - Prinsjesdagontbijt Limburg 2024

19
Sep

Webcast - Prinsjesdag: wat kunnen we verwachten van het Belastingplan 2025?

 
19
Sep

Roundtable - Belastingplan 2025 Vastgoedsector

© 2024 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.