Mobility

De arbeidsmarkt evolueert naar meer flexibele werkmodellen. Remote werken, de ‘gig economy’ en flexibele contracten veranderen het speelveld. Met de opkomst van geavanceerde technologieën en digitale verbindingen is het mogelijk geworden om werknemers vanuit verschillende landen te laten werken ongeacht waar zij zich bevinden. Als werkgever ben je hierdoor in staat om talent van over de hele wereld aan te trekken, jem productiviteit te verhogen en je kosten te verlagen. Daarbij is het belangrijk om te begrijpen welke regels van toepassing zijn, welk land belasting mag heffen en hoe dubbele belastingheffing kan worden voorkomen. Onze Mobility-specialisten helpen je hier graag bij.

Het ‘work from anywhere’-concept is in veel internationaal opererende bedrijven inmiddels gemeengoed geworden. Ook deze manier van werken heeft echter gevolgen voor de fiscale en socialezekerheidsverplichtingen van zowel werkgever als werknemers.

De nieuwe vormen van (internationale) tewerkstelling, een variëteit aan vaste en variabele beloningen en steeds complexere wet- en regelgeving zorgen ervoor dat (inter)nationale HR-afdelingen aan steeds hogere eisen moeten voldoen. 

Onze Mobility-specialisten helpen je bij het navigeren door deze complexiteit met hun praktische advisering en effectieve compliancesupport, ondersteund door onze hoogwaardige KPMG LINK Go-mobilitytechnologie.

Links & Downloads

Actueel

Advies nodig?

Partner pols-beurskens.fanny [at] kpmg.com Eindhoven
Senior Manager laterveer.marianne [at] kpmg.com Amstelveen
Director dewit.robert-jan [at] kpmg.com Rotterdam
Partner froger.ruben [at] kpmg.com Breda

© 2024 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.