Vastgoed

Is fiscaliteit het eerste waar men aan denkt bij het voorbereiden van een vastgoedtransactie? Waarschijnlijk niet. Toch is het belangrijk om de verschillende soorten belastingen op tijd en duidelijk in beeld te hebben. De fiscale gevolgen van een niet optimaal gestructureerde transactie kunnen namelijk groot zijn. Meijburg & Co kan daarbij helpen.

Contact team

Ons vastgoed team bundelt specialistische kennis

Fiscaal adviseren over vastgoed vereist specialistische kennis. Bij Meijburg & Co is deze kennis gebundeld in een vastgoed team. Dit hechte team van gedreven adviseurs bundelt haar krachten voor verschillende cliënten waar wij voor werken. Van beleggers tot hotel-operators en van financiële instellingen tot bouwondernemingen. Fiscale vraag over bijvoorbeeld projectontwikkeling, aankoop van vastgoed of fusies en overnames? Wij staan klaar.

Advies nodig?

Meer weten over vastgoed, dan gaat Meijburg & Co graag het gesprek aan. Neem daarvoor contact op met onze specialisten.

Trends en ontwikkelingen in de sector

KPMG vastgoed formuleert antwoorden op de uitdagingen en trends waarmee men in de vastgoedsector worstelt. Meer informatie is te vinden op de website van KPMG.

Aankomende events

12
Sep

Webcast - Belasting- en sociale zekerheidsaspecten van internationale tewerkstellingen

18
Sep

Seminar - Prinsjesdagontbijt Brabant 2024

18
Sep

Seminar - Prinsjesdagontbijt Limburg 2024

19
Sep

Webcast - Prinsjesdag: wat kunnen we verwachten van het Belastingplan 2025?

 
19
Sep

Webcast - Belastingplan 2025 voor woningcorporaties

 

© 2024 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.