Sponsoring

Let’s Inspire!

Cultuur verbindt generaties van nu en later en inspireert ons om met een frisse blik naar de samenleving te kijken. Het doorbreekt bestaande patronen en vormt de basis van innovatie. Meijburg vindt het belangrijk dat de culturele sector zich blijft ontwikkelen en vernieuwen.

Met het Meijburg sponsorprogramma ondersteunen wij de culturele sector al jaren. Niet alleen financieel maar ook door ons actief in te zetten om onze relaties en (toekomstige)medewerkers te inspireren om te blijven vernieuwen. Samen met onze sponsorpartners: Het Concertgebouw, Eye Filmmuseum en fotografiebeurs Unseen zetten wij ons in om muziek, film en kunst te ervaren en te beleven. 

Meijburg Art Commission - The courage to create!

Met de Meijburg Art Commission ondersteunen wij talentvolle kunstenaars, musici en filmmakers om werk te ontwikkelen dat op een eigenzinnige manier reflecteert op onze werkzaamheden en samenleving.

© 2024 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.