Het Concertgebouw

Hoodsponsor Piano

Music pulls you through!

Bij Het Concertgebouw geldt dat c’est le ton qui fait la musique! In een van de mooiste concertzalen ter wereld maakt de persoonlijke toets van de uitvoerende musicus dat hetzelfde werk een geheel andere interpretatie krijgt. Dat is iets waarin KPMG Meijburg & Co zich bij uitstek herkent. Daarom verbindt Meijburg zich als strategisch partner aan het thema ‘piano’. Pianovoorstellingen zorgen bij uitstek voor diversiteit en verbinding. Met een sublieme muzikale ervaring raken en inspireren wij daarmee jong en oud in hart en ziel.

Tot verbazing van velen is de piano niet alleen een toetsinstrument, maar ook een slag- en snaarinstrument. De piano is hiermee onderdeel van een bredere familie van instrumenten. Als zelfstandig memberfirm in een wereldwijd netwerk (h)erkennen wij een soortgelijke positie.

© 2024 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.