Unseen

Hoofdsponsor Unseen

Open your senses!

Met sponsorpartner Unseen gaat KPMG Meijburg & Co op zoek naar nieuwe artistieke vormen van fotografie. Door de samenwerking met Fotografiebeurs Unseen manifesteert Meijburg duidelijk de eigenwaarde van een innovatieve en constructieve blik. Net als bij Meijburg geldt ook voor Unseen dat veel vraagstukken en oplossingen afhangen van the eye of the beholder.

Meijburg presenteert zich sinds 2015 als hoofdsponsor van Unseen en ontvangt en ontmoet jaarlijks kunstminnend publiek en pers op haar eigen expositie en Meijburg lounge.

Unseen 2024 in aantocht!

Van 19 t/m 22 september 2024 zal de nieuwste editie van Unseen Amsterdam in de Westergasfabriek losbarsten. Aan de beurs nemen dit jaar zo'n 60 galeries van over de hele wereld deel! Ook is er net als elk jaar weer een boomarket, zijn er bijzondere installaties en vindt er in de speciale Meijburg lounge op Unseen een expositie plaats van de genomineerden van de Meijburg Art Commission 2024!

Succesvolle editie Unseen 2023!

De succesvolle 11e editie van Fotografiebeurs Unseen vond van 22 t/m 24 september j.l. plaats op het Westergasterrein in Amsterdam. Aan de beurs namen ook dit jaar weer zo'n zeventig galeries uit binnen- en buitenland deel, waaronder een aantal nieuwkomers. Daarnaast waren er o.a. 65 uitgevers op de bookmarket, 10 bijzondere installaties én was er een expositie van de genomineerden van de Meijburg Art Commission 2023Mathieu Asselin werd uiteindelijk tot winnaar van de Meijburg Art Commission 2023 uitgeroepen.

Tijdens de 2023-editie was het overkoepelende thema de natuur.  Voor kunstenaars van over de hele wereld bleek de natuur het afgelopen jaar een bron van inspiratie én van zorg. De benadering van dit thema gebeurde vanuit een breed spectrum aan invalshoeken, variërend van klassieke thema's als landschap of stilleven tot documentaire projecten over sustainability en de impact van de klimaatcrisis. 

Programma Unseen

© 2024 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.