Tax Controversy & Litigation

Organisaties worden steeds vaker geconfronteerd met discussies met belastingautoriteiten over belastingheffing, in Nederland, maar ook daarbuiten. De dienstverlening bij deze trajecten vraagt om specifieke kennis en vaardigheden. Daarom breiden we onze praktijkgroep “Tax Controversy & Litigation” verder uit.

Meet our team!

Tax Controversy & Litigation breidt uit!

Ons team van specialisten beschikt over uitgebreide ervaring met en diepgaande kennis van zowel de formele als materiële aspecten van het fiscaal recht. Wij schakelen met onze eigen experts op inkomstenbelastingtransfer pricingdouanebtw, of vennootschapsbelasting om op inhoudelijk gebied de juiste feitelijke en argumentatieve ondersteuning bij procedures te verkrijgen.
Met deze praktijkgroep bundelen wij onze diensten bij fiscale boekenonderzoeken, bezwaar en beroepsprocedures, MAP’s en andere vormen van mediation of arbitrage. 
Het belang van de advocatuur in fiscale geschillen is onbetwistbaar. Ons team bestaat daarom niet alleen uit ervaren fiscale professionals, maar ook uit advocaten.
Ook bundelen wij krachten met 450 KPMG vakgenoten uit ons wereldwijde netwerk van 88 landen.
Wij kiezen zo in overleg met onze cliënt de meest geschikte aanpak in fiscale disputen.

Aankomende events

12
Sep

Webcast - Belasting- en sociale zekerheidsaspecten van internationale tewerkstellingen

18
Sep

Seminar - Prinsjesdagontbijt Brabant 2024

18
Sep

Seminar - Prinsjesdagontbijt Limburg 2024

19
Sep

Webcast - Prinsjesdag: wat kunnen we verwachten van het Belastingplan 2025?

 
19
Sep

Roundtable - Belastingplan 2025 Vastgoedsector

© 2024 Meijburg & Co is een Nederlandse maatschap van besloten vennootschappen, staat ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 53753348
en is aangesloten bij de wereldwijde KPMG organisatie van onafhankelijke entiteiten verbonden aan KPMG International Limited, een Engelse private company limited by guarantee.
Alle rechten voorbehouden.